دايما جسمي ع مدار اليوم دايما سخن جداا ابتدا يحصلي كدا...

رقم الاستشارة الطبية: 58659
تاريخ الاستشارة: 26 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 46
زائر
دايما جسمي ع مدار اليوم دايما سخن جداا ابتدا يحصلي كدا من زعل كنت بلاقي جسمي بيسخن وقت مايكون مضايقه بعد كدا خلاص فتره دي اول مابصحي لحد بليلل سخن جدا من غير اي عرق سخونيه شديدد بالذات ف وش وعيني نهارده ورمت وضربات قلبي ساعات بحس بخنقه ومش بقدر اخد نفسي طبيعي وبيحصل زي ششد ف اعصاب وشي لما بتعصب او بكون مخنوقه بلاقي بوقي بيتعوج ونص وشي بينملل وعيني وببحصل وجع ف دماغي شديد ملحوظه عندي ٢١سنه ارجو رددد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو الحاله حاده منذ ايام قليله فممكن يكون ارتفاع حرارة ويجب قياس الحرارة بالترمومتر والتي ممكن ترتفع بسبب عدوي بكتيريه او فيروسيه تنفسيه
او معوية في مرض مثل حمي التيفود حيث ممكن ارتفاع الحرارة يستغرق اكتر من اسبوع ومعه قشعريرة وبيتم تشخيصها عن طريق مزرعه دم blood culture
والم بطن وامساك او اسهال
ولو حاله شعورك بالحرارة مزمنه فممكن يكون نشاط زائد للغدة الدرقيه
وللتشخيص ارجو تحليل tsh