بنتي عندها سنه ونص بقالها يومين زورها وصدرها مقفولين بالبلغم بطريقه صعبه جدا وسخنه .. كشفتلها الدكتور قالي اللوز ملتهبه جدا وعملها جلسه بخار علشان...

رقم الاستشارة الطبية: 56833
تاريخ الاستشارة: 16 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 112
زائر
بنتي عندها سنه ونص بقالها يومين زورها و صدرها مقفولين بالبلغم بطريقه صعبه جدا وسخنه .. كشفتلها الدكتور قالي اللوز ملتهبه جدا و عملها جلسه بخار علشان نفسها وكتبلها سيتال و مضاد حيوي و أيڤيروسبان
بس للأسف مفيش اي تحسن السخونيه مبتنزلش و زورها زي ما هو

الجنس
أنثى
العمر
1.5
الوزن

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، ينبغي عمل فحص صوره دم كامله للطفله لتاكيد نوع الالتهاب اذا كان بكتيري او فيروسي لكي يتمكن الطبيب من وصف مضاد حيوي مع وجود التهاب بكتيري
اذا استمر ارتفاع الحراره مع وجود كحه وبلغم قد يكون بسبب التهاب بكتيري بالحلق او التهاب الشعبي ولكن لا ينبغي تناول المضاد الحيوي بدون وصفه الطبيب بعد عمل فحص الدم