اشكو من وجع بقدمي اليمين مفصل القدم والعضله بوجع في جانب...

رقم الاستشارة الطبية: 55582
تاريخ الاستشارة: 21 فبراير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 64
زائر
اشكو من وجع بقدمي اليمين مفصل القدم والعضله بوجع في جانب ضهرى اليمين وتنميل مستمر لغايه اصابع قدمي وحرقان في رجلي في فخدى ونغز جامد مع العلم ان قدمي اليسرى وجعاني ايضا وذهبت من قبل لدكتور عظام وعملت اشاعه عاديه ظهر بها التهابات جامده وعرق النسا وشد عضل واستمريت علي علاج ومهدئ سيمباتكس وباسط للعضلات وجلسات علاج طبيعي لمده اربع شهور ولم اتحسن بل بعدها بفترة زاد الوجع في قدمي اليمني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
اعمل في بيوتي سنتر
الحالة النفسية
غير مستقرة

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طبعا دي اعراض عرق نسا
وطبعا طبيعه عملك بتحتم عليكي الوقوف لفترات طويله
وده بيجعل الشد علي العصب الوركي كبير ومستمر
لكن هناك تمارين استرتش حتسنلك الوضع تقدري تشوفيها علي شبكه الانترنت