عندي حرقان في الركبتين و الساقين حتي مشط الرجلين حصل...

رقم الاستشارة الطبية: 54555
تاريخ الاستشارة: 26 يناير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 65
زائر
عندي حرقان في الركبتين و الساقين حتي مشط الرجلين حصل فجأه بعدما اصبت بفرط نشاط في الغده الدرقيه ، و الم اثناء الصعود و النزول من السلم و عملت رنين علي الركبتين قالولي عندك تمزق في الرباط الصليبي الامامي للركبتين و كذلك قطع في الغضروف الهلالي لليمني، الالتهاب دا هل بسبب الغده زي الدكتور ماقالي ولا من الاربطه و الوتر الرضفي . و شكرا.

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ضابط
الحالة النفسية
متوسطه
أمراض مزمنة
لا
تشخيص الطبيب
محدش قال حاجه ليها علاقه بأعراضي ، في واحد مثلا قالي خشونه ووالدي عنده خشونه و الاعراض مختلفه تماما عني

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الم او ضعف عضلات الفخذ وقت الصعود والنزول هذه بسبب الغده
اما الم الركبه وقت الصعود والنزول ده بسبب مشاكل الركبه
قطع الاربطه الصليبيه تأثيره بالاضافه للألم الشديد فإنه يؤدي لعدم ثبات الركبه
فللأسف انت تجمع عندك سببين لوجع رجليك
لكن لا تقلق ممكن علاج تحفظي دوائي مع علاج طبيعي