انا بنت وابتدأت تظهر لي علامه صلاة في الجبهه فيه احمرار وخشونه في الملمس ممكن اعرف اعمل اي عشان اتجنب انها تبدا تغمق وانها تتشال ارجو الرد

رقم الاستشارة الطبية: 43858
تاريخ الاستشارة: 25 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 647
زائر
انا بنت وابتدأت تظهر لي علامه صلاة في الجبهه فيه احمرار وخشونه في الملمس ممكن اعرف اعمل اي عشان اتجنب انها تبدا تغمق وانها تتشال
ارجو الرد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
استخدمي كريم كارباميد حيرطب الجلد ويمنع تغير اللون
حطي مخده صغيرة جدا اسجدي عليها بجبهتك
ممكن تستخدمي كريم تفتيح له في لون غامق

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
يجب تجنب السجود على السجادة الخشنة الصلبة و استخدام الناعم اللين منها
و يمكنك استخدام مرهم ميبو سكار دهان مرتيين يوميا لعلاج الالتهابات و الاحمرار و عدم ترك علامات بعد ذلك