امرأة عندي ٣٩ سنة وعزباء عندي الم فظيع في ذراعي اليمين برقبتي وحاليا تنميل في أطراف اليد اليمين وشكشكة بتروح وبتيجي اخد مسكن ايه لحد اما اكشف...

رقم الاستشارة الطبية: 43757
تاريخ الاستشارة: 23 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 183
زائر
امرأة عندي ٣٩ سنة وعزباء عندي الم فظيع في ذراعي اليمين برقبتي وحاليا تنميل في أطراف اليد اليمين وشكشكة بتروح وبتيجي اخد مسكن ايه لحد اما اكشف واكشف اعصاب ولا عظام
شكرا جزيلا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
سكرتيرة
الحالة النفسية
عادي
أمراض مزمنة
جيوب انفية من فترة كان فيه التهاب في المعدة والكلية اليمين وعملت من ٣سنين عملية بطانة الرحم المهاجرة
أدوية مستخدمة
زيرتك وادول
تشخيص الطبيب
لم أزوره

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل أشعة على الفقرات العنقية وعمل تحليل صورة دم كاملة ومعامل الألتهاب ويمكنك استخدام فيتامين ب12امبول وريباريل جيل كدهان موضعى وحضرتك بتعانى من مشكلةفى الكلية اليمين فعليك بعمل أشعةتليفزيونية على البطن والحوض وتحليل وظايف كلى للاطمءنان وعدم الإكثار من المسكنات ومراجعة الطبيب وربنايعافيك

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
ارجو عمل رنين علي الفقرات العنقيه لان غالبا في انزلاق غضروفي ادي الي الضغط علي العصب المغذي الذراع واليد
خدي حقنه نيوروتون كل اسبوع لمده شهر
خدي جابتن كبسوله يوميا لمده ٥ ايام