اتخربشت من قطتي في وجهي وخايفة تسيب أثر مكانها حطيت عليها تلج وكريم valdo اعمل ايه تاني عشان تخف بسرعه ومتسيبش اثر اهم حاجه

رقم الاستشارة الطبية: 43255
تاريخ الاستشارة: 15 مايو 2022
أجوبة: 3 / مشاهدات: 527
زائر
اتخربشت من قطتي في وجهي وخايفة تسيب أثر مكانها حطيت عليها تلج وكريم valdo اعمل ايه تاني عشان تخف بسرعه ومتسيبش اثر اهم حاجه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
سيئة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

المرفقات

  • IMG_20220515_204825.jpg
    IMG_20220515_204825.jpg
    102.7 KB · المشاهدات: 104

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
خدي حقنه تيتانوس وطهري الجرح ببيتادين جراحي ولما الجرح يقفل خالص استخدمي كريم ميبو. ٣مرات يوميا لمده اسبوعين حيضيع اثر الجرح أن شاء الله

Dr Eslam Mohamed

طبيب ممارس عام
هل القطه متطعمه ضد السعار ولا لأ اهم شئ
تطهير الجرح ببيتادين ثم غسيله ب محلول ملح يوميا وعدم ترك البيتادين على الجرح
استعمال كريم ميبو مرتين يوميا وتركه ينشف وتجنب الشمس
وبعد ماتخف تستعملى مرطب زى بانثينول

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
اتخربشت من قطتي في وجهي وخايفة تسيب أثر مكانها حطيت عليها تلج وكريم valdo اعمل ايه تاني عشان تخف بسرعه ومتسيبش اثر اهم حاجه
أهلاً بك
من الضروري أخذ لقاح عقر الحيوان ، خلال أول ٢٤ ساعة من الإصابة لضمان عدم انتقال عدوى السعار ، بعدها يتم تطهير الجرح بمحلول ملحي ، يمكنك وضع مضاد حيوي موضعي كالفيوسيدين لحين الالتئام، يمكنك بعد التئامها استخدام العلاج الآتي لمنع وجود اثر الجرح ،
R. Scaro gel
جل مرتين يوميا لمدة أسبوعين
نتمنى لكم السلامة والعافية