الم في الجانب الايمن من عظمه الحوض اليمين مع سخونه في الفخذ اليمين

رقم الاستشارة الطبية: 43028
تاريخ الاستشارة: 12 مايو 2022
أجوبة: 3 / مشاهدات: 602
زائر
الم في الجانب الايمن من عظمه الحوض اليمين مع سخونه في الفخذ اليمين

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مكتبي
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
ارتجاع في المريئ

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو ده الم بيزيد جدا مع حركه المفصل يبقياحتمال يكون التهاب بكتيري بالمفصل
اعمل تحليل cbcوcrp
خد حقنه بنسلين طويل المفعول كل اسبوعين بعد عمل اختبار حساسيه لمده شهر
ولو في حرقان ع الجلد بس وطفح جلدي به ماء منتشر علي المنطقه الي بتشكو منها يبقي احتمال حزام ناري وده فيرس
علاجه مضاد فيروسات
Zovirax ٤٠٠ مجم قرص كل ٨ساعات لمده اسبوع
جابتن قرص يوميا يخفض الالم
في الحالتين خد الفنترن قرص كل ٨ساعات ٥ ايام وبروفين ٢٠٠مجم قرص كل ٨ساعات ٥ ايام

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب استبعاد وجود التهاب بالزائدة الدودية وذلك بالعرض سريعا علي قسم الطوارئ وعمل تحليل صورة دم كاملة وسونار علي البطن والحوض
كما يجب عمل تحليل بول لاستبعاد وجود التهاب بمجري البول
لا ينبغي تناول مسكنات قبل استبعاد وجود التهاب بالزائدة الدودية وحينها
يمكنك استعمال اقراص spasmofen مرتين يوميا

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
ممكن يكون التهاب وعليك بعمل صورة دم كاملوتحليل سرعة ترسيب ومعامل الألتهاب وعمل أشعة على الفخذومفصل الحوض ويمكن استخدام فيتامين ب12امبول والفنتيرن ق قرصين صباحا وقرصين مساءا وسبوندكس ق مرتين يوميا وريباريل جيل كدهان موضعى الألم وربنايعافيك