تأتيني حاله توهان ودماغي تفصل لمده 2-3 دقائق وبعد كده ارجع لطبيعتي تاني وكل فتره كده شهر بالكتير بتجيلي وانا نايم حاله تشنجات بس ببقى مش حاسس...

رقم الاستشارة الطبية: 42581
تاريخ الاستشارة: 4 مايو 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 319
زائر
تأتيني حاله توهان ودماغي تفصل لمده 2-3 دقائق وبعد كده ارجع لطبيعتي تاني
وكل فتره كده شهر بالكتير بتجيلي وانا نايم حاله تشنجات بس ببقى مش حاسس بيها والجماعه بيحكولى ...

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
صنيعى
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الف سلامه عليك الوصف ده محتاج عمل رسم مخ لأن ممكن يكون في اضطراب كهربيه المخ وتحليل فيتامين ب١٢ وزيارة الطبيب النفسي لأن ممكن تكون محتاج دواء منظم لكهربيه المخ