يوم الاحد اللى فات حسيت بأعراض برد خفيفة (زكام والتهاب حلق) عملت رابيد تيست كان نيجاتيف عزلت نفسي فى بيت اخر بعيد عن والدتى اعراضي اتحسنت بعد...

رقم الاستشارة الطبية: 59140
تاريخ الاستشارة: 5 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 115
زائر
يوم الاحد اللى فات حسيت بأعراض برد خفيفة (زكام و التهاب حلق) ، عملت رابيد تيست كان نيجاتيف ، عزلت نفسي فى بيت اخر بعيد عن والدتى ، اعراضي اتحسنت بعد يومين ، اليوم الخامس يوم الخميس الصبح عملت PCR طلع نيجاتيف ، رجعت البيت عند والدتى و لكن لسه عندى زكام خفيف اوى ، هل فيه اى خطر عليها من اى نوع ؟
و شكراً جزيلاً

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
كل تحاليلك سلبيه يعني مفيش مشكله بس ممكن تاخد aerius قرص يوميا خمس ايام الرشح