يا دكتور اعاني من حرقان شديد في دماغي كامل واحس ان دماغي تقيلة ومش قادرة ودايخة بقالي ٣ شهور مع ألم في الرقبة والظهر والم عند الضغط عليهم أو...

رقم الاستشارة الطبية: 53265
تاريخ الاستشارة: 23 ديسمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 50
زائر
يا دكتور اعاني من حرقان شديد في دماغي كامل و احس ان دماغي تقيلة و مش قادرة و دايخة بقالي ٣ شهور مع ألم في الرقبة و الظهر و الم عند الضغط عليهم أو تحريكم .ربنا يسعدك تطمني ده ممكن يكون ايه ارجوك تعبنا من اللف عند الدكاترة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
طبيعي بحمد لله
أمراض مزمنة
مؤخرا تم تشخيصي بالضغط العالي
أدوية مستخدمة
كابتوبريل
تشخيص الطبيب
لم يعلم التشخيص

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ارجو متابعه الضغط والاطمئنان انه استجاب للعلاج لانه ممكن يسبب الصداع
قياي الضغط يجب أن يكون ٣ ايام متتاليه
بعض المرضي لا يستجيبون لدواء واحد ويضطر الطبيب وصف دواء مركب من مادتين فعالتين مختلفتين واحيانا ثلاث مواد واحيانا ٤
أما إذا ضغطك تمام
ممكن يكون تفسير الآمك مرض آخر اسمه fibromyalgia وهو الألم العضلي الليفي
يحدث فيه أن أكثر من ٨ مناطق للألم يشكو بها المريض بالاضافه لمعظم الأعراض التي ذكرتيها ويؤثر علي النوم ويؤدي الي سوء الحاله النفسيه
ممكن علاجه بمسكنات أو مضادات اكتءاب