ورحمة الله وبركاته ارجو الاستفسار عندي ابني عمره سنتين وارتفعت درجة الحرارة منذ اكثر من شهر وعمل تحليل طلع عنده نسبة التيفود 640 والطبيعي اللى...

رقم الاستشارة الطبية: 45862
تاريخ الاستشارة: 30 يونيو 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 160
زائر
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ارجو الاستفسار عندي ابني عمره سنتين وارتفعت درجة الحرارة منذ اكثر من شهر وعمل تحليل طلع عنده نسبة التيفود 640 والطبيعي اللى اتكون علية 80 اخذ علاج وظلت السخونه ذهبنا الي مستشفي الاطفال واخذ جرعة علاج وعمل تحليل تيفود تاني طلعت النسبة 160 المهم خرجنا من المستشفي بعد نتيجة تحليل التيفود التانية وكتب لنا الدكتور على مضاد حيوي السؤال لازم اروح المستشفي تاني ياخذ جرعة تاني ولا اكتفي بالمضاد الحيوى ولا اعمل ايه ارجوا الاهتمام وسرعة الرد , جزاكم الله عنا كل خير .

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طفل
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
فيامينات
تشخيص الطبيب
تيفود والتهابات

المرفقات

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، لابد من اعاده تحليل مره اخرى للتاكد من عوده النسب الى النسب الطبيعيه وعدم الحاجه الى تناول كورس اخر للمضاد الحيوي كعلاج للتيفويد