السلام عليكم انا عندي نشاط ف الغده الجار درقيه ومن...

رقم الاستشارة الطبية: 98912
تاريخ الاستشارة: 26 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 57
زائر
السلام عليكم
انا عندي نشاط ف الغده الجار درقيه ومن حوالي سنتين ونص ظهر زي حبات مثل البازلاء ف جانب العنق الايمن بتتحس باللمس مش مؤلمه غير لما اصدع بتالم جامد جدا مش بتكبر زي ما هيا حجمها بس اي حركه فجاه ف الرقبه بتالمني انا باخد برشام ماركال وون الفا1 كنت عايزه اعرف ده من ايه طمنوني بارك الله فيكم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الغده الجاردرقيه هي اربع غدد صغيرة موجوده خلف الغده الدرقيه في الرقبه ولا يمكن ان الغده الجاردرقيه تتحس حتي لو تورمت
وما تشعرين به ممكن يكون غدد ليمفاويه متورمه
ويجب الكشف عليهم بالسونار لمعرفه نوع الورم