وجع فى اعلى المعدة

رقم الاستشارة الطبية: 22595
تاريخ الاستشارة: 13 أبريل 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 201
زائر
السلام عليكم انا عبد الرحمن انا دلوقتى والدتى عندها الكولون منتفخ دائماً وعندها. غازات وبتاخد علاج الاعصاب ممكن هو الى بيتعب وبيبقا وجع فى اعلى المعدة وشكرا مقدما

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
الغدة الدراقية
أدوية مستخدمة
سيمبوتكس سيتوثيد وعلاج الغدة الدراقية

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
هذه الأعراض ترجع غالبا إلي وجود إلتهاب بالمعدة والقولون وأنصح حضرتك بتناول وجبات خفيفة مثل الأكل المسلوق وتجنب الأكلات الدسمة والمقلية والحراقة والشاي والقهوة والنسكافيه والإكثار من شرب السوائل الدافئة المهدئة للقولون مثل الكمون المغلي والبابونج والينسون وأخذ أوميز 40 مجم كبسولة قبل الفطار يوميا و دايجستين أقراص قرص بعد الأكل كل ٨ ساعات و ديسفلاتيل أقراص قرص مضغ بعد الأكل كل ٨ ساعات.