والدتي بتغسل كلي من 40 يوم ومن حوالي 15 يوم بدأت تشتكي بألم شديد في الظهر وحاليآ حصل تورم في الجسم وغيرت قسطرة الرقبه اكتر من مرتين وبيشتغل ساعه...

رقم الاستشارة الطبية: 36078
تاريخ الاستشارة: 23 ديسمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 256
زائر
والدتي بتغسل كلي من 40 يوم ومن حوالي 15 يوم بدأت تشتكي بألم شديد في الظهر ...وحاليآ حصل تورم في الجسم وغيرت قسطرة الرقبه اكتر من مرتين وبيشتغل ساعه فقط وبيفصل...عايز اعرف هل ده ورم طبيعي بسبب عدم الغسيل كويس ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
أمراض مزمنة
فشل كلوي
أدوية مستخدمة
ماركال

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك
من الأفضل عمل الفحوصات الطبية للتا كد من حالة الكلي وانه لم تزداد سوء بسبب عدم الغسيل المنتظم
مثل تحليل..

UREA
S. Creatinine
Albumin
GFR..
..
مع تمنياتي لكم بالصحه والعافيه