هل يوجد دواء ضغط خاص للحوامل

رقم الاستشارة الطبية: 24609
تاريخ الاستشارة: 4 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 368
زائر
اعاني من ارتفاع ضغط وسكر وبعد الحمل اصبح ضغطي يرتفع وينخفض فجاه يكون ١٤ع ١٠ ينزل لل ٩ع٥ انا وقفت دوا الضغط والسكر لان سكري يرتفع ارتفاع بسيط فقط ل ١٤٠ هل ارجع اخد لوتيد او يوجد دوا ضغط خاص للحوامل

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
لوتيد ١٢/٥٠و دافلون٥٠٠ و ميتفورين ١٠٠٠ سيبروز ٧٥٠ وفلاجيل وفيتامينات وابر ديكلون وديكسون

Dr Eman Mohammed

أخصائي أمراض النساء والتوليد
اولا العلاج دا كتير اوي سكرك مش عالي لايحتاج علاج والضغط يرتفع وينخفض وممكن تاخدي علاج ويكون ضغط منخفض وينزل اكتر وبلاش الفلاجيل اثناءالحمل دافلون ليه بيتعمل في حالات النزيف ومضاد حيوي هو فيه التهاب في ايه نقيس الضغط على مدى اربع ايام متتاليه إذا كان الضغط عالي ناخد علاج

زائر
الله يجزيكي الخير دكتورة دوا دافلون وصفتلي ياه الدكتورة لان عندي هشاشه بجدار الاوعيه الدمويه فدكتورة النسا قالتلي انو دا الدوا كويس بس انا وقفت كل الادويه اول ماعملت اختبار حمل