هل هو فتق آخر ام التهاب بالغدد المفاويه

رقم الاستشارة الطبية: 27928
تاريخ الاستشارة: 4 أغسطس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 341
زائر
دكتور انا بنت عملت عمليه فتاق اربي
وركبت شبكه من شهر المهم من بعدها بقا في ورم وصلابه والورم راح بس الصلابه لدلوقتي بتوقع من الشبكه بس ظهرهلي بردو حاجه زي الفتاق بالظبط تحت مكان العمليه بشويه رحت دكتور باطنه وعملي سونار وقلي ده التهاب بالغدد اللمفاوية بس انا مش مقتنعه علشان هو طري زي الفتاق وكمان بيدخل وبيطلع لما بعمل مجهود و بردو لما حزقت بيظهر ف ممكن تفيدني من غير ما اجي العياده وهو احيانا مبيظهرش لمده يومين او اكتر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
التهاب بالغدد اللمفاوية

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك
ولكن لابد من الفحص الطبي أو عمل الأشعة لتحديد ماهو هل هو فتق آخر ام التهاب بالغدد المفاويه نتيجة العمليه ولابد من ذلك للتشخيص ومن ثم أخذ العلاج اللازم..