هل حقن البلازما مناسبة لضعف العضلات والتليف بسبب العمليات الجراحيه

رقم الاستشارة الطبية: 32475
تاريخ الاستشارة: 23 أكتوبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 574
زائر
كنت عامل عمليه فتق اربي من 4 سنين وما زال في وجع جامد وزورت اكتر من طبيب وبيقولو الفتق كويس والجراحه كويسه بس اخر دكتور زورته قالي عندك ضعف في العضلات وفيه تليف بسيط في العمليه نتيجه الضعف دا والنحافه الي عندك فبيقولي هنحقن مكان الجرح بلازما بس الاول هنجرب شهر تمشي عليه نظام غذائي صحي عشان تزود وزنك لأن عضلات البطن مكان الجراحه ضعيفه جدا جدا هل فيه حقن بلازما للعمليات الجراحيه؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
رسام
الحالة النفسية
كويس
أمراض مزمنة
لا يوجد اظن
أدوية مستخدمة
لا يوجد حاليا

Dr Zahraa Abd El-Hamid

أخصائي طب الأسرة
الطبيب يقصد تحسين المظهر الخارجي للجلد وتحسين شكل الندبة في مكان العملية السابق لذلك فإن غرض الحقن تجميلي وتقليل درجة التليف التي قد تسبب تحسن في الألم المحسوس مكان الندبة