السلام عليكم جالى دوار وسببلي دوخه وعدم توازن من حوالى...

رقم الاستشارة الطبية: 63521
تاريخ الاستشارة: 16 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 222
زائر
السلام عليكم
جالى دوار وسببلي دوخه وعدم توازن من حوالى خمسة أشهر وعملت فحوصات كتير وأخر دكتور مخ وأعصاب قالي إن الموضوع بقي نفسي
ومفيش حاجه عضويه وكتبلي ألاربيك إسيتالوبرام وأندرال 10 وكالبيمام ومن بعد ما أخدت العلاج رجلي مش شيلانى وحاسس بهزه فى أعصابي وضيق تنفس وحرقان فى المسالك البوليه هل ده من أعراض العلاج

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
نجار
الحالة النفسية
الحمدلله
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
ألاربيك إسيتالوبرام وأندرال 10 وكالبيمام

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ايوه طبعا ده من الاثار الجانبيه للادويه التي تاخذها فهي ادويه خطيره وكونك تاخذها سويا ايضا ذلك اخطر
ويجب ألا يتم تشخيص الدوار علي انه نفسي الا بعد استبعاد الامراض العضويه في الاذن الداخليه او التهاب العصب الثامن لان ممكن من خمس شهور يكون حدث الدوار بعد عدوى فيروسيه ادت لالتهاب الاذن الداخليه
سبب اخر هو
تحرك كريستالات من اماكنها وسباحتها داخل السائل الموجود بقوقعه الاذن مما يحتاج التوجه لطبيب سمعيات لعمل تمارين احترافيه بتحريك راسك بطرق معينه في جلسات حتى تتحسن حالتك فما عليك الان هو التوقف عن الادويه التي اخذتها بالتدريج والتوجه لطبيب سمعيات واخذ بيتا سيرك عيار 16 كل 12 ساعه الى ان تتحسن حالتك