من سنه 2020 بعد الاصابه بكورونا ع العلم كانت اعراض ضعيفه...

رقم الاستشارة الطبية: 63235
تاريخ الاستشارة: 8 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 78
زائر
من سنه 2020 بعد الاصابه بكورونا ع العلم كانت اعراض ضعيفه جدا كحاسه الشم
واتاني وجع بالصدر اثناء الصلاه في الركوع والسجود فذهبت لدكتور صدر قال التهاب غشاء بلوري ومرتحتش وبعدها قلب فحص القلب سليم قال ارتخاء صمام مترالي وقال عادي مش مقلق وكتب اندرال عند اللزوم وماخدتوش وبعدها ترددت علي دكاتره بتخصصات مختلفه بردك مفيش حل.واخر شي دكتور مخ واعصاب عشان بيجي وجع في الرقبه مع الصدر قالي توتر وكتب الادويه اللي في الوصف والتعب ملازمني أكثر من 3سنوات في الراحه أكثر وعند القيام وعمل تمدد للصدر احس بالوجع أيضا
ارجو الافاده عشان نفسيا زهقت ومش ببطل تفكير

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
عمل مكتبي
الحالة النفسية
متوتر وبفكر في تعب صدري دائما
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
كالسي ماكس وكونفتتين

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
ممكن يكون وجع صدرك تسميع اما من وجع معدتك أو ارتجاع مريء
أو يكون تسميع من وجع رقبتك وده ممكن يظهر بفحص رنين مغناطيسي علي الرقبه
حاول تعمل علاج طبيعي وتستخدم لزقه ودهانات مساج
وابعد التفكير لان ممكن يكون دخل الموضوع في اضطراب جسدنه
يعني الألم بتشعر به بسبب نفسي وليس عضوي