نظام غذائي لا يقوم على مبدأ التجويع

رقم الاستشارة الطبية: 35782
تاريخ الاستشارة: 17 ديسمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 225
زائر
أنا كنت مشيت مع دكتور على نظام غذائي وفعلا خسيت 4 كيلو في سهرين، بس حسيت انو مرهق يعني ممكن بالنهار محسش بجوع أوي، لكن بالليل بجوع، والمطلوب في العشا علبة زبادي على لمونة٠٠ ودا النظام دا صعب، نفسي أمشي على نظام غذائي مبيقومش على نظام التجويع، خاصة اننا كنا متعودين على نظام غذائي غير صحيح من سنوات كتيرة، فلما تيجي وتقولي امنع دا خالص ودا خالص أكيد فيه صعوبة، وأنا ملاحظ أن كل دكاترة التخسيس ماشين على نظام واحد كلهم مفيش ابتكار أو تشغيل دماغ ٠٠ فنفسي في نظام غذائي مبيقومش على نظام التجويع لأن أن جسمي بيهبط من قلة الأكل .. رجاء التوجيه الصحيح ٠٠

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرس
الحالة النفسية
جيدة الآن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
أنافرونيل 25 mg
تشخيص الطبيب
٠٠٠

Dr Reem Elmahdy

استشاري الباطنة والسكر
اذا شربت ماء كتير ومشروبات ساخنة وطبيعية من غير سكر وقت لما تجوع بالليل هتشبع وف نفس الوقت مش هيزيد وزنك بل العكس الماء ومشروب زي القرفة بالزنجبيل هيساعدك على الحرق
كمان فيه أمثلة تانية لسد جوع الليل : الفشار من غير زيت او ملح
الخيار والجزر والخس والجرجير
ودايما اعمل حسابك لما تخس قليل ف فترة طويلة دا احسن وصعب ترجع للكام كيلو إللى خسيته لكن مش كويس ليك لما تخس كتير ف وقت قليل
وشكرا