بدأت نت لوك من شهر ٤ بوزن ٦٥ كيلو بجرعه ٢٠ وزادت الجرعه...

رقم الاستشارة الطبية: 61522
تاريخ الاستشارة: 26 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 69
زائر
بدأت نت لوك من شهر ٤ بوزن ٦٥ كيلو بجرعه ٢٠ وزادت الجرعه في شهر ٥ و٦ ل٣٠ وبعدين ف شهر ٧ وصلت ل٤٠ مع وزن ٦٧ كيلو وبدأت حبوب جديده تظهر ف وشي ومبقاش عندي جهد خالص وكل ماامشي شويه اهبط جدا
هل ده طبيعي؟
وفرحي ان شاء الله ف شهر ١١ المفروض اعمل ايه؟
انا مستمره مع دكتوره جلديه بس حاسه ان الكورس مطول اوى
وهو المفروض جرعه نت لوك بتقل تدريجي ولا بتقف مره وحده؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
67.5
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
متغيره

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو انتي حتحملي اول الزواج يجب تتوقفي عن نت لوك حاليا
ابتدي مع الطبيبه التي وصفتلك العلاج أن تقللي الجرعه بالتدريج
وبالنسبه لظهور الحبوب ده شيء عادي
بسبب الهرمونات لان كورس العلاج لسه لم يستكمل والذي المفروض أن يكون من ٦ ال ٩ شهور
النت لوك بيمنع أن الحبوب الموجودة تتحول لعقد وتكيسات وتلتهب وبيستخدم في الحالات الشديدة فقط
بالنسبه للهبوط قيسي ضغطك وسكرك ونسبه دهون ثلاثيه وكولسترول ووظائف كبد