أنا عملت عمليه استئصال المراره بالمنظار ومكان المنظار...

رقم الاستشارة الطبية: 62550
تاريخ الاستشارة: 22 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 52
زائر
أنا عملت عمليه استئصال المراره بالمنظار ومكان المنظار عمل ناصور تم استئصاله وعاد وتم استئصاله من جدار المعده لانه كان متشعب وتم تركيب شبكه وللاسف عاد بعد فك الغرز باسبوعين بعد التهاب في نفس مكان المنظار وخروج ماء اصفر ممزوج بالصيد ممكن اعرف ايه السبب وايه الإجراء اللي اعمله

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
سائق
الحالة النفسية
الحمدلله
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
ناصور غرزي

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
انتي محتاجه تعملي عمليه استكشاف
Exploration
للبطن والجرح بأن الجراح يفتح الجرح
ويركب درنقه وهي جهاز متوصل بخرطوم ويكون الضغط داخل الجهاز أقل من ضغط الهواء فيشفط السوائل ويصرفها للخارج
وممكن تحليل مزرعه لمعرفه الميكروب واعطاء المضاد الحيوي المناسب طبعا بعد الحجز في المستشفي