من ١٧ سنه بيجيلى وقت احس بالم شديد اسفل الحوض ودوخه لمده ساعه او ٢ وبيروح لوحده لما ارتاح على السرير ده حصلى ٨ مرات خلال السنوات دى وانا حاليا...

رقم الاستشارة الطبية: 55058
تاريخ الاستشارة: 8 فبراير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 41
زائر
من ١٧ سنه بيجيلى وقت احس بالم شديد اسفل الحوض ودوخه لمده ساعه او ٢ وبيروح لوحده لما ارتاح ع السرير ده حصلى ٨ مرات خلال السنوات دى وانا حاليا متزوجه وعندى ٣ اطفال

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
مفيش
أدوية مستخدمة
مفيش
تشخيص الطبيب
مفيش

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
لو هذه الالام الشديدة بتحصل ايام الدورة أو تزامنا معاها ممكن تكون بطانه رحم مهاجرة في أي مكان في الحوض وهي تنزف في أيام الدورة لأنها مكونه من بطانه رحم وهي تتأثر بالهرمونات الأنثوية الشهريه مثل الرحم تماما ممكن لو كانت في الغشاء البريتوني وسببت له تهيج تؤدي إلي هذا الالم الشديد
للتشخيص اعملي سونار مهبلي وممكن تحتاجي منظار بطن استكشافي