من فضلكم انا فرحي بعد شهر وخايفة جدا بسبب اني اتعرضت اعتداءً وانا في سن١٥سنة ولكن مافيش دم ولكن كان في وجع وبعدها با فترة مش كبيرة روحت عند طبيبة...

رقم الاستشارة الطبية: 53007
تاريخ الاستشارة: 17 ديسمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 160
زائر
من فضلكم انا فرحي بعد شهر وخايفة جدا بسبب اني اتعرضت اعتداءً وانا في سن١٥سنة ولكن مافيش دم ولكن كان في وجع وبعدها با فترة مش كبيرة روحت عند طبيبة بسبب الطهارة ولكن الطبية قالت الي امي اني مش محتاجة الطهارة هل الطبية بتشوف الغشاء وهل هو سليم ولا لا من فضلكم حد يرد عليا الاني بموت وخايفة جدااااا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
نساء
الحالة النفسية
سيئة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طبعا ده هاجس بيحصل لمعظم البنات اللي بسنك كده والمقبلين على الزواج وخاصه اللي تعرضت لحادثه زيك طبعا احنا مش عارفين يعني طبيعه الحادث اللي حصل ايه وهل فعلا حدث وقتها فض الغشاء ولا لا
و كان المفروض تحدده في ساعتها دكتوره النسا و تثبته في تقرير طبي وتثبت أنه حدث رغما عنك
التصرف الآن هو تكشفي عند اخصاءيه النساء