ممكن تساعدوني بجد وزني زاد جدا وبقايا تنظر كتير جدا وحتي لما بعمل رجيم رغم ان هما وجبتين في اليوم وقليله جداا بس لما بعمل رجيم اهلي بيرفضو وانا مش...

رقم الاستشارة الطبية: 37610
تاريخ الاستشارة: 24 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 231
زائر
ممكن تساعدوني بجد وزني زاد جدا وبقايا تنظر كتير جدا وحتي لما بعمل رجيم رغم ان هما وجبتين في اليوم وقليله جداا بس لما بعمل رجيم اهلي بيرفضو وانا مش بخرج كتير حركتي علي قد البيت وهما اكتر ناس بيعايروني ب جسمي وكنت عايزه اتابع مع دكتور وهما رافضين ف ساعدوني اخد حاجه تزود الحرق عندي لاني في عز وانا مش باكل بطمن جداا انا وزني ٨٠ كيلو وطولي ١٥٥

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
سيئه
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
زيادة الوزن لها مضاعفات كثيره علي الصحه العامه وخاصة النفسيه
الأول هتعملي بعض الفحوصات لتحديد السبب في زيادة الوزن
T3,t4&tsh
Fsh/lh ratio
HbA1c