مغص بعد سحب البويضات

رقم الاستشارة الطبية: 11917
تاريخ الاستشارة: 8 سبتمبر 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1128
زائر
سحب بويضات من اربع ايام واول مارجعت البيت دخلت الحمام نزل مايه حمرا وتاني يوم جالي مغص جامد جدا شبه الدوره مع احتباس البول اخذت حقنه فولتارين ودخلت الحمام بعد المغص ماهدي ونزل مايه حمرا كتير تاني وتالت يوم ورابع يوم معي مغص خفيف هل ده طبيعي وزرع الاجنه ف اليوم الخامس هل كدة انا عندي فرط تنشيط ولا ده عادي واعمل الترجيع ولا استنه للشهر اللي بعده

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
ادويه حقن مجهري

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
تحصل مثل هذه الاعراض بعد سحب البويضات ولا داعي للقلق الاهم هو مراقبة الزروع

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
هذه الأعراض طبيعية بعد إجراء الحقن المجهري فلا داعي للقلق.. و يمكن الانتظار مدة اسبوع و زيارة طبيب النساء لعمل سونار للإطمئنان على البويضات و ينصح بمتابعتها بشكل دوري.. مع التمنيات بدوام الصحة والعافية