يوجد في الجسم فراشيح حمراء اللون وداخلها بقعه زرقاء مع...

رقم الاستشارة الطبية: 61770
تاريخ الاستشارة: 1 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 47
زائر
يوجد في الجسم فراشيح حمراء اللون وداخلها بقعه زرقاء مع حكه شديده وبقع حمراء في اليد تظهر وتختفي وباقي الأماكن تظهر وتختفي وتظهرفي اماكن مختلفه مع العلم أنه يوجد جرثومه65 وضغط وسكر وقلب برجاء الافاده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذه الشكوي لو حاده وحديثه وليست مزمنه ممكن تكون حساسيه من اكل او دواء أو لدغه حشرة
حاولي تتوصلي للسبب حتي تتجنبيه
العلاج
Zyrtec قرص يوميا ٥ ايام
اما لو بتظهر كدمات بدون خبطه في جلدك فممكن تكوني بتستخدمي دواء مميع للدم مثل ماريفان لو انتي بتتعالجي من ضيق. الشرايين التاجيه
وستحتاجين تحليل INR وتحليل pt و ptt