كنت عامل عملية قطع جزئي في وتر اكيلس بسبب زجاج وقع علي...

رقم الاستشارة الطبية: 61219
تاريخ الاستشارة: 18 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 147
زائر
كنت عامل عملية قطع جزئي في وتر اكيلس بسبب زجاج وقع علي القدم من الخلف وبعد العملية حاسس بظهور زي عظمة مكان العملية وحاجة بتتحرك جمبها ولم بخبط رجلي علي الارض بحسها بتتحرك والم عند لمس الجرح وروحت للدكتور اللي عامل العملية قال ان دة كيس والتهابات بتحصل بسبب الخيط المستخدم للوتر وممكن نفتح تاني ونشيل الكيس دة مع العلم ان مع المشي مبحسش بألم وطلب اشعة تلفزيونية ممكن اعرف الكلام دة صحيح ولا دة ممكن يكون من ايه
1000008272.jpg

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مشرف
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
كيس ويحتاج الي فتح مرة اخري لازالته

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك وحمد الله علي سلامتك
الكلام ده صحيح
ممكن يكون حدث تجمع دموي مكان العمليه مما ادي الي تكون كيس بيتحرك مع حركه الرباط tendoahilis
أو حركه المفصل
وفعلا يجب عمل اشعه تليفزيونيه علي الرباط
وطبعا يجب اتباع تعليمات الجراح الذي قام بإجراء الجراحه

التعديل الأخير: