حساسية من مكونات الحليب و البيض

رقم الاستشارة الطبية: 27940
تاريخ الاستشارة: 4 أغسطس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 380
زائر
انا بعاني من القولون العصبي والمعده بتهيج جدا بزياده توصل للالم الحاد والاسهال الشديد عند القلق او التوتر او الغضب
لكن فى الوضع العادي بكون كويس لكن فيه ليونه مستمره بالبراز لكن عدد المرات طبيعي وهو مره يوميا
وكمان اذا شربت لبن او اكلت بيض بيجيني اسهال مباشر

عايز بس طريقة او دوا يخليني اكل البيض واللبن بدون مشاكل .

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
تشخيص الطبيب
قولون عصبي واعطاني كولونا واميبريد

Dr Ayman Aguib

أخصائي جراحة مخ وأعصاب و العمود الفقري
اهلا بك
و الف سلامه عليك
هذي الاعراض معناها انه عندك حساسية من مكونات اللبن و البيض لازم تتجنبهم في الفتره الحاليه
و ممكن تزور مركز الحساسيه تسوي اختبار حساسيه كامله بيوضح لك ايش هي المأكولات والمشروبات اللي تتسبب في حساسيه و بناء عليها بتبدا علاج للحساسية