مرحبا دكتور انا اجهضت من تاريخ ٢٧/١ توقف معي الدم تاريخ ٢٨/٢ لما جيت اعمل فحوصات حصلت معي في فحص الدم اني حامل وعملت سونار طلع لايوجد بيبي يعني...

رقم الاستشارة الطبية: 56071
تاريخ الاستشارة: 3 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 72
زائر
مرحبا دكتور انا اجهضت من تاريخ ٢٧/١ توقف معي الدم تاريخ ٢٨/٢ لما جيت اعمل فحوصات حصلت معي ف فحص الدم اني حامل
وعملت سونار طلع لايوجد بيبي يعني مش حامل
سألت دكتوره تقولي ما ع طول يختفي فحص دم حمل
معي سؤال متى اقدر افحص دم يكون بدون حمل يظهر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
رب بيت
الحالة النفسية
ممتازة
أمراض مزمنة
ولاشي
أدوية مستخدمة
ولاشي
تشخيص الطبيب
ولاشي

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
Bhcg ده هرمون بيفرزه الجنين في دم الأم وبيزيد كميته وتتضاعف كل ٤٨ ساعه وهو دلاله علي الحمل وبيزيد بعمر الجنين. بيتكسر في الدم بعد الاجهاض أو الولادة وتبدأ نسبته بالتناقص تدريجيا وليس له ميعاد محدد للاختفاء من الدم