متى تنزل الدورة الشهرية بعد اخذ حقنة لوتوفولون

رقم الاستشارة الطبية: 31405
تاريخ الاستشارة: 6 أكتوبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 3795
زائر
انا اخدت لوتوفولون عشان انزل البريوت اخدت امبول يوم السبت تعباني شويه ومنزلتش اخدت امبول تاني يوم الاتنين وبردو لسه ما نزلت وللاسف تعباني جدا ظهري من فوق وجع لا يوصف ضغط عالي عندي احساس دائما اني عايزه ارجع وعمليلي دوخه وجسمي كله وجعني ايه الحل لانها تعبانب جاكد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مهنه حره
الحالة النفسية
تمام
أدوية مستخدمة
برشام الغده

Dr. Hussein Elsaid

أخصائي باطنة
تعاني من تأخير الدوره الشهريه.واخذتي حقنه لوتوفلون ولم تنزل
تستعمل امبولات لوتوفلون لتنزيل الدوره الشهريه في حالة تأخير الدوره الشهريه او تثبيت الحمل
ويتم حقن لوتوفلون عند تأخير الدوره واذا لم تنزل في خلال ثلاثة أيام ناخذ حقنه اخري وان لم تنزل الدوره
يتم عمل اختبار حمل في الدم وهذه الأعراض الم الظهر ودوخة وترجيع يمكن ان يكون نتيجة حمل
ننصح بالعرض على اخصائي النساء لعمل اشعه تلفزيونيه