متزوجه واعاني من حكه شديده بالبظر والاشفار ومنطقة المهبل وحراره بالبول واحك لدرجه انه احيانا يصب دم من الجلد الخارجي بسبب الحكه

رقم الاستشارة الطبية: 56335
تاريخ الاستشارة: 8 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 254
زائر
انا متزوجه واعاني من حكه شديده بالبظر والاشفار ومنطقة المهبل وحراره بالبول واحك لدرجه انه احيانا يصب دم من الجلد الخارجي بسبب الحكه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طبعا ما تعاني منه هو التهاب مهبلي ممكن يكون بسبب بكتيريا معينه اسمها gardenrlla vaginosis وده مرض مهبلي بس غير معدي يعني مرض غير منتقل جنسيا بيحدث فيه افرازات خضراء او صفراء رائحتها كريهه بتبقى رائحتها مثل السمك تظهربعد الجماع مباشرة ونوع ثاني من التهابات المهبليه بيبقى التهاب بسبب فطر وده بتحسي بيه قبل الدوره بحكه شديده وبتحس ان الافرازات مجبنه وتقيله ولونها ابيض وبيبقى في حكه شديده وده غير منتقل جنسيا وفي مرض ثالث بسبب طفيل و ده بينتقل جنسيا بيبقى فيه افرازات ملونه ايضا وبتشخصه دكتوره النسا بتشوف ان في احمرار شديد في المهبل وعنقالرحم
استعملي اقراص fladazole انتي وزوجك ٤ اقراص بلع مرة واحده فقط
وبالنسبه لك استخدمي amrizole n قمع مهبلي مساء لمده ٦ ايام