لو سمحت لو انا عايزة اعمل كراون للاسنان الصف العلوي ومع الضروس كمان فحتبقي حتة واحدة وده حيبقي ثابتة(زيركون) وفيه ضرس منهم العصب بتاعه كويس بس...

رقم الاستشارة الطبية: 36594
تاريخ الاستشارة: 4 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 252
زائر
لو سمحت لو انا عايزة اعمل كراون للاسنان الصف العلوي ومع الضروس كمان فحتبقي حتة واحدة وده حيبقي ثابتة(زيركون) وفيه ضرس منهم العصب بتاعه كويس بس خايفة يحصل فيه مشكلة بعد مانحط التركيبة فحيكون صعب علاجها ساعتها لان علشان اشيل التركيبة كلها بتتكسر وديه مكلفة فهل من الافضل اعمل سحب عصب ليه قبل ما احط عليها التركيبة ولا خسارة طالما العصب كويس

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، اذا كنتي تعانين من مشكلة باحد الاضراس فيجب علاجه قبل البدء في عمل التركيبه ويفيدك طبيب الاسنان في ذلك بعمل فحص للاسنان جميعها واكتشاف اذا كان يوجد تسوس بأحدهم وعلاجه اولا