لو سمحتو انا خلعت ضرس العقل من الفك العلوي يوم ١٩ مارس من ١٠ ايام .بس انا لما خلعت نزفت كتير لمده ٨ ساعات وللاسف كل الفتره دي ضاغطه علي القطنه...

رقم الاستشارة الطبية: 57359
تاريخ الاستشارة: 29 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 96
زائر
لو سمحتو انا خلعت ضرس العقل من الفك العلوي يوم ١٩ مارس من ١٠ ايام .بس انا لما خلعت نزفت كتير لمده ٨ ساعات وللاسف كل الفتره دي ضاغطه علي القطنه وغيرتها كذا مره بس الضغط دا تعبني .وبعديها الحمد لله انا كويسه بس الفك مش مريحني .حاسه انه ضعف او بيتعوج .مش مرتاحه .ولما باكل ببقا عادي بس لما بخلص بحس ان الناحيه دي بتنزل لما باكل .مش عارفه مش مرتاحه حتي لما بضغط السنان علي بعض .بحس ان مش دا ال كان بيحصل قبل كدا .ياريت حد يفدني انا ٢٤ ومخنوقه اوي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
.
الحالة النفسية
مش حلوه
أمراض مزمنة
.
أدوية مستخدمة
..

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك طبعا خلع ضرس العقل شيء صعب لان هو بيكون غائر و الطبيب بيضطر انه ينتزعه بعنف وممكن يفتح عليه جراحي لان هو طبعا بيبقى في مكان بعيد جوه داخل الفم بيبقى صعب الوصول اليه وبيتخلف بعديه ورم جامد في اللثه والوجه و تشنج وشد عضلي شديد في عضلات الوجه والفكين
لا تقلقي وخذي باسط عضلات ومسكن وكالسيوم واهتمي بشرب اللبن واكل بروتين كافي حتي يلتءم الجرح