لو سمحتم انا دلوقتي عندي ٢٢ سنه وقربت على الجواز في من وانا في ثانويه كنا بنلعب رياضه الوثب وانا نطيت مع زمايلي وعديت اليوم عادي وروحت دروسي لما...

رقم الاستشارة الطبية: 48904
تاريخ الاستشارة: 7 سبتمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 151
زائر
لو سمحتم انا دلوقتي عندي ٢٢ سنه وقربت ع الجواز ف من وانا ف ثانويه كنا بنلعب رياضه الوثب وانا نطيت مع زمايلي وعديت اليوم عادي وروحت دروسي لما روحت لقيت نقط دم فقولت لولدتي قالتلي مفيش حاجه وطمنت ننفسي أن مفيش حاجه خلاص ف الايام دي هوس غشاء البكاره ملازمني وشوفت فيديوهات كتير ومقالات أن مش هيتفض الا بدخول حاجه بس ف بعض المواقع الي لقيت عليها أن ممكن من الرياضه فعلا يتفضل فهل فعلا ممكن النط والدم الي نزل يكون دم غشاء البكاره لأن مش عارفه اكشف ع نفسي عندك دكاتره وخايفه من الفحص الذاتي اني اعمله

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لا تقلقي لان فض غشاء البكارة ليس بالسهوله الي انتي متصوراها
ممكن شدة القفزة مزقت الجلد الخارجي الرفيع الموجود بين المهبل والشرج
الرياضات المقصودة والحوادث الشديدة ليس ما حدث معكي
أزيلي هذا الهاجس من راسك