كنت بخرج من الحمام الاقي نفسي بعد 10 دقايق عاوز ادخل تاني

رقم الاستشارة الطبية: 38935
تاريخ الاستشارة: 19 فبراير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 191
زائر
من فترة كدا كان عندي مشكلة في الجهاز الهضمي كنت بخرج من الحمام الاقي نفسي بعد 10 دقايق عاوز ادخل تاني فبقيت بطول في الحمام وروحت للدكتور وعالجني بس المشكلة اني من كتر ماكنت بطول في الحمام نسيت انا كنت بطلع من الحمام لمة احس بإيه فا سؤالي هنا المفروض اخرج من الحمام لمة احس بإيه ؟

الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr Hanan Raid

أخصائي مكافحة العدوى
الي كان عندك ده اسمه القولون العصبي الحمدلله ان ربنا شفاك وعافاك المفروض تخرج من الحمام لما تحس انك استريحت ومفيش الرغبه ولا الاحساس بالتبرز تخرج بقي وتقول غفرانك اللهم

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
مشكلة حضرتك ممكن تكون بسبب عامل نفسي زي القلق مثلا وهذا ممكن يؤدى الى اضطراب فى الجهاز الهضمي بما انك لا يوجد لديك اى مرض مزمن ولا تستخدم ادوية تستخدم الحمام عند الجاجة لقضاء حاجتك وعندما تحس انك انتهيت وارتحت بعد التبرز تخرج بماأنه تم علاجك من المشكلة