كدمة بعد اصطدام الرأس بجسم صلب

رقم الاستشارة الطبية: 40798
تاريخ الاستشارة: 22 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 351
زائر
انا من 7 او 8 سنين و قعت جامد على دماغى و دماغى عملت كلكيعة زى بتاعت توم وجيري فى دماغى من ورا وقدام بس اللي قدام راحت لما وضعت ثلج على اللي قدام و على اللي ورا وضعت شوية ثلج صغيرين الى قدام راحت بس الى ورا صغرت شوية صغيرين و لسه موجوده لحد دلوقتى بس هى مش بتعملى حاجة هى ديه خطر ولا ده عادى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، بعد اصطدام الرأس بجسم صلب يحدث كدمة وتجمع الدم والسوائل تحت فروة الرأس ، إذا لم يتم العلاج بشكل فعال يتكون انسجة ليفية مكان الالتهاب والكدمة وتصبح مستمرة
يمكنك الاطمئنان بعمل أشعة مقطعية علي الرأس للتأكد من محتواها