كتمة عند بلع الريق ورغبة بالتجشؤ

رقم الاستشارة الطبية: 21860
تاريخ الاستشارة: 24 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 584
زائر
انا كان عندي برد في حلقي وبعدين عملت حاجه دافئه بس ظهر عندي عرض تاني اني لما ابلع ريقي بحس بكتمه واني نفسي اتجشأ بس مش بقدر ومش بقدر انام بسبب الكتمه ونفسي أخرج الغاز واتجشأ

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
Mild interstitial cystitis
أدوية مستخدمة
Flumox

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
هذه الأعراض ترجع غالبا إلي وجود التهاب بالمعدة أو ارتجاع بالمرئ فأنصح حضرتك بتناول أكل خفيف بعيد عن الأكلات الدسمة والمقلية والحراقة والشاي والقهوة والنسكافيه وتجنب الأكل قبل النوم مباشرةعلي الأقل قبل النوم بساعتين وتناول أقراص أوميز ٢٠مجم قرص قبل الفطار وقبل العشاء.