كان عندي تكيس علي المبيض والدكتور قال إن العلاج جاب نتيجه ومفيش تكيس خلاص واخذت حقنه تنشيط المبيض اكتر من مره ودلوقتي انا قبل الدوره بيومين وفي...

رقم الاستشارة الطبية: 37245
تاريخ الاستشارة: 17 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 353
زائر
كان عندي تكيس علي المبيض والدكتور قال إن العلاج جاب نتيجه ومفيش تكيس خلاص واخذت حقنه تنشيط المبيض اكتر من مره ودلوقتي انا قبل الدوره بيومين وفي اكلان وحرقان في المياه وبهرش كتير واثناء الجماع من حوالي 5ايام مفيش سائل بينزل اثناء المداعبه ولا الجماع ومن حوالي 7ايام كنت محتاجه اعمل حمام مياه ولكن المياه ماكنتش بتخرج الا بعض قطرات صغيره

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربه منزل
الحالة النفسية
غير مستقره
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، تشير الاعراض الي اصابتك بالتهاب بمجري البول ، يؤدي ذلك الي تكرار الاصابة بالالتهابات المهبلية
يجب عمل تحليل بول لاكتشاف نوع الاملاح ونسبة الصديد ، يمكنك عرض نتيجة التحليل في استشارة قادمة لنستطيع تشخيص السبب والعلاج
يمكنك استعمال اقماع مهبلية gynoconazole يوميا قبل النوم مع استعمال كريم daktacort دهان خارجي ثلاث مرات
كما يجب استعمال غسول cyteal ثلاث مرات مع الشطف والتجفيف الجيد وعدم ترك هذه المنطقة لتراكم العرق والميكروبات