قشرة كتيرة بشعري

رقم الاستشارة الطبية: 35403
تاريخ الاستشارة: 8 ديسمبر 2021
أجوبة: 3 / مشاهدات: 306
زائر
انا عندى قشرة كتيرة بشعري وجربت شامبوهات وزيوت طبيعية وحاجات كتير مفيش فايدة بقالها حوالى سنتين ونص شعرى بيقع كتيى جدا وخفيف ومنحول من قدام وهايش ايه اللى يتقله وينبت من تانى ويزيل القشرة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسة
الحالة النفسية
الى حد ما مستقرة حاليا

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
هناك علاقه قويه بين وجود القشره وبين تساقط الشعر والهيشان والتقصف
هتعالجي الأول القشره مع استخدام حمام كريم مرتين اسبوعيا R/Nerso shampoo
٣ مرات أسبوعيا لمدة شهر ونصف
R/vividol spray
للاستخدام يوم بعد يوم لمدة ٣ شهور
وشكرا

زائر
السلام عليكم
عندى قشرة كتيرة بشعرى بقالها سنتين ونص استخدمت شامبوهات ضد القشرة وزيوت طبيعية ومفيش فايدة بيقع كتير خفيف هايش مقصف ومنحول من قدام كتير اعمل ايه عشان تروح القشرة وينبت ويتقل معنديش انيميا ومش باخد اى علاج

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
هناك علاقه قويه بين ظهور القشره في فروة الرأس وتساقط الشعر وايضا التقصف والهيجان
انصح بعلاج القشره اولا وذلك باستخدام شامبو R/Nerso ٣ مرات أسبوعيا لمدة شهر ونص
ثم عمل جلسات بلازما وميزوثيرابي لانبات الشعر وعلاج التقصف والهيجان
مع استخدام السيشوار مره واحده أسبوعيا بدون استخدام الفرشاه حيث يعمل الهواء الساخن علي التخلص من القشره والفطريات
وشكرا