عندي كورونا بقالي 4ايام كنت بدات اتحسن امبارح لكن النهارده مش بقوم من علي السرير وضربات قلبي زياده ونفسي مش باخده غير من بؤي وراسي تقيله وباخد...

رقم الاستشارة الطبية: 37049
تاريخ الاستشارة: 13 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 213
زائر
عندي كورونا بقالي 4ايام كنت بدات اتحسن امبارح لكن النهارده مش بقوم من علي السرير وضربات قلبي زياده ونفسي مش باخده غير من بؤي وراسي تقيله وباخد مضاادد هاي بيوتك ودوا كحه اعشاب وعندي 24سنه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
لتأكيد انك مصابه بكورونا عليكي بعمل المسحه الانفيه البلعوميه او اختبار pcr
ان كانت النتايج ايجابيه عليكي العزل وعدم الاختلاط بافراد الاسره وايضا التواجد في غرفه جيدة التهويه مع تناول دواء vitacid فوار علي نصف كوب ماء دافيء لتقوية المناعه
وشكرا