عندي ضغط دم مرتفع من 5 سنين بالاضافه باخد علاجات تانيه للصدر والقولو وكشفت كتير واخدت ادويه كتير بقالي تقريبا 6 اشهر ضغطي عالي على طول وانا باخد...

رقم الاستشارة الطبية: 35958
تاريخ الاستشارة: 21 ديسمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 384
زائر
عندي ضغط دم مرتفع من 5 سنين بالاضافه باخد علاجات تانيه للصدر والقولو وكشفت كتير واخدت ادويه كتير بقالي تقريبا 6 اشهر ضغطي عالي على طول وانا باخد علاجات برده ودلوقتي ماشي على نوع بلوكاتنس 160على 5 ونوع تاني اسمه ايسوبتن 80 وبرده ضغطي على طول 150 على 100 عاريز اغير نوع الدواء بنوع قديم كنت باخده بس كان بيبقى مضبوط شويه اسمه ايزابريل كو هل في مشاكل لو غيرت النوع من دماغي ووقفت البلوكاتنس والايسوبتن مره واحده ولا عادي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مجال السواقه

Dr Adel Shihab

أخصائي باطنة وتغذية علاجية
عندي ضغط دم مرتفع من 5 سنين بالاضافه باخد علاجات تانيه للصدر والقولو وكشفت كتير واخدت ادويه كتير بقالي تقريبا 6 اشهر ضغطي عالي على طول وانا باخد علاجات برده ودلوقتي ماشي على نوع بلوكاتنس 160على 5 ونوع تاني اسمه ايسوبتن 80 وبرده ضغطي على طول 150 على 100 عاريز اغير نوع الدواء بنوع قديم كنت باخده بس كان بيبقى مضبوط شويه اسمه ايزابريل كو هل في مشاكل لو غيرت النوع من دماغي ووقفت البلوكاتنس والايسوبتن مره واحده ولا عادي
ألف سلامة لحضرتك
الخطوة الأهم الآن ليس تبديل العلاج
بل تنزيل الوزن

هيفرق معاك كثير

قلل كمية النشويات في الوجبة الواحدة واليوم كله

نعمل تحاليل الغدة الدرقية ونسبة فيتامين د

هيفرق معاك كثير

يا ريت لا تغير العلاج إلا تحت إشراف طبيب متخصص ويا ريت نبدأ نراجع طبيب أخصائي تغذية علاجية لتنزيل الوزن