عندي حرارة وتكسير وكحة هل ممكن تكون كورونا رجعت تاني

رقم الاستشارة الطبية: 22684
تاريخ الاستشارة: 16 أبريل 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 291
زائر
انا كان عندي كورنا ف شهر ٣/٢٠٢١ واخدت البروتوكول وعملت مسحة وطلعت سلبي وحاليا عندي حرارة وتكسير وكحة هل ممكن تكون كورنا رجعت تاني ف الفترة القصيرة ده وشكرا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
انزلاق غضروفي
أدوية مستخدمة
كونفتين 300...

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن تكون كورونا وأنصح حضرتك بعزل نفسك عن الآخرين احتياطيا مع شرب سوائل دافئة مثل الليمون الدافئ والينسون وأخذ مضاد حيوي مثل الأوجمنتين ١جرام كل ١٢ ساعة لمدة أسبوع وسيتال أقراص ٥٠٠مجم قرص بعد الأكل كل ٨ ساعات و فيتاسيد سي أقراص فوار قرص علي نصف كوب ماء مرتين يوميا وزنكترون أقراص قرص بعد الغداء يوميا. فإذا لم تتحسن الأعراض عليك بزيارة طبيب باطنة للفحص الطبي وعمل صورة دم كاملة وتحليلCRPوعمل أشعة مقطعية علي الصدر.