عندي تكيسات وربنا كرمني ببنتي من ٢ شهر تنشيط وحاليا انا فطمتها والدورة متأخرة بقالها اسبوعين وجبت تست حمل ومفيش حمل اخدت حبوب تنشيف اللبن اعمل...

رقم الاستشارة الطبية: 38334
تاريخ الاستشارة: 7 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 219
زائر
عندي تكيسات و ربنا كرمني ببنتي من ٢ شهر تنشيط و حاليا انا فطمتها و الدورة متأخرة بقالها اسبوعين و جبت تست حمل و مفيش حمل اخدت حبوب تنشيف اللبن
اعمل ايه عشان انزل الدورة و اخد ايه للتكسيات نفسي ربنا يراضيكي من غير تنشيط محتاجة حاجة تظبطلي الدورة من غير ما تمنع الحمل لان التنشيط كان مسبب أذى نفسي لزوجي جدا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
الحمد لله
أمراض مزمنة
لاء
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
تكيسات ع المبايض

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، ترغبين في حدوث حمل مرة اخري بعد شهرين من الولادة وذلك أمر قد يؤذي صحتك وصحة الطفلة
انصحك باستكمال فترة الرضاعة والعرض علي طبيب النساء والتوليد لعمل سونار علي الحوض ومعرفة حجم التكيسات وعلاجها
مع عمل تحاليل خاصة بالهرمونات الأنثوية fsh , lh , estradiol, progesterone وكذلك AMH لمعرفة مخزون المبايض من البويضات ومعرفة مدي الحاجة الي استعمال منشط للتبويض