عندى تقريص في جسمى زى مايكون ناموس بيقرصنى بقالى ٦ سنوات ومحدش عارف دا من اي ورحت لدكتور مناعة قال عندى التهاب في الأنسجة الضامة بتاعة العضم وسبته...

رقم الاستشارة الطبية: 51223
تاريخ الاستشارة: 31 أكتوبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 77
زائر
عندى تقريص في جسمى زى مايكون ناموس بيقرصنى بقالى ٦ سنوات ومحدش عارف دا من اي ورحت لدكتور مناعة قال عندى التهاب في الأنسجة الضامة بتاعة العضم وسبته وروحت لغيره وقال عندى التهاب فعلا بس حالتى بتسوء اكتر واكتر وقلى انه الالتهاب عاملى حساسية وبقالى ٣ ايام باخد العلاج وبموت من التقريص باخد علاج كولشيسين ٥٠٠ ملى جرام واتراكس للحساسية وكويتابكس للنوم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
مدمرة
أدوية مستخدمة
كولشيسين واتراكس وكويتابكس
تشخيص الطبيب
التهاب في الأنسجة الضامة هو سبب التقريص وكمان عملى حساسية وعندى قلق وتوتر مزودهم

المرفقات

  • ٢٠٢٢١٠٢٨_١٨٣٢٢٣.jpg
    ٢٠٢٢١٠٢٨_١٨٣٢٢٣.jpg
    1,005.2 KB · المشاهدات: 28

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ارتفاع ماده اميلويد a تسمي amyloidosis أو الداء النشواني وهو مرض مناعي مزمن يعني الجسم يكون اجسام مضاده يؤدي لالتهاب النسيج الضام الموجود بين الخلايا والأنسجة
ممكن اللجوء إلي الكورتيزون في علاج مثل حالتك
ارجو العرض علي اخصاءي روماتزم ومناعه لتحديد الجرعه ومده العلاج والمتابعه

التعديل الأخير: