عملت ليزك من حوالي 8 شهور بعد العملية جالي جفاف للعين جامد اوي وبدء يتحسن تدريجي بس من شهر بدؤت اشوف الرؤية المزوجه وهالات بالنهار ونظري بدء...

رقم الاستشارة الطبية: 57365
تاريخ الاستشارة: 29 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 99
زائر
عملت ليزك من حوالي 8 شهور
بعد العملية جالي جفاف للعين جامد اوي وبدء يتحسن تدريجي بس من شهر بدؤت اشوف الرؤية المزوجه وهالات بالنهار ونظري بدء يضعف الدكتور قالي ممكن نعمل عمليه كمان وبعدين رجع قالي لاء ممكن لما تعمليها النتيجة تطلعع وحشه ونظرك يضعف تاني وكتب ليا علي قطرات
وبدءت من يومين عندي ضبابية في الرؤية مش شايفه كويس ما الحل؟؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
الحمدلله
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
قطره بولي فريش ادفينسيد
تشخيص الطبيب
مش هعمل عمليه نظري تمام والاستمرار علي القطره

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
كل ما شكوتي منه نتائج من المتوقع انها تحدث وهي اثار جانبيه معروفه لعمليه الليزك
بالنسبه لجفاف العين يمكنك استخدام القطره المرطبه مدى الحياه
لكن بالنسبه لازدواج الرؤيه والضبابيه ارجو قياس النظر بالكمبيوتر لدى طبيب العيون والتاكد انه لم يتدهور أو أنه لم يصحح بشكل كامل أثناء الجراحه
سيستخدم الطبيب القطرة الموسوعه قبل فحص نظرك