عملت عمليه تصغير ثدي من شهر وكام يوم في كلاكيع جمب الجرح بس الدكتور قالي عادي وانا قلقانه وشكل الهاله مش مظبوطه وفي صدر اكبر من صدر وفي صدر...

رقم الاستشارة الطبية: 40660
تاريخ الاستشارة: 20 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 329
زائر
عملت عمليه تصغير ثدي من شهر وكام يوم في كلاكيع جمب الجرح بس الدكتور قالي عادي وانا قلقانه .. وشكل الهاله مش مظبوطه وفي صدر اكبر من صدر وفي صدر واجعني عن صدر دا كله عادي ولا ايه والدكتور قالي ان دا الشكل النهائي .. هل بقا الورم دا هيقل مع الوقت والاتنين هيكونو زي بعض والهاله هتتظبط هيكونو ف نفس المكان لان واحده نازله وواحده طالعه .. واي الوقت المناسب للشكل النهائي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا يوجد
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، بعد إجراء الجراحة يحدث التهاب لأنسجة الثدي ويكون مصاحبا بوجود تورمات بالغدد الليمفاوية ، ويتوقف ذلك علي مساحة الجرح وحجم الأنسجة
يجب تناول الأدوية كما وصفها الطبيب من مضادات للتورم والالتهاب ومضادات حيوية كما يجب العودة للطبيب لفحص الثديين وملاحظة التئام الجرح
يتم ملاحظة التحسن خلال الأشهر الأولي بعد العملية وخلال الأشهر الثلاث الأولي يصبح الثديين أكثر تماثلا