عايزة اعرف برشام نت لوك 20 مضر في حاجة ولالا باستشارة طبيب بس معملتش تحاليل واخدته علطول بقالي اسبوع باخده وسمعت أنه بيؤدي للوفاه هيبقي عادي لو...

رقم الاستشارة الطبية: 52232
تاريخ الاستشارة: 26 نوفمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 146
زائر
عايزة اعرف برشام نت لوك 20 مضر في حاجة ولالا؟ باستشارة طبيب بس معملتش تحاليل واخدته علطول بقالي اسبوع باخده وسمعت أنه بيؤدي للوفاه هيبقي عادي لو سيبته ومخدتهوش تاني ولا اي؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
ليست جيدة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
نت لوك ومكمل غذائي
تشخيص الطبيب
اني استعمل برشام نت لوك لان الحبوب مش عايزة تروح ب حاجة تانية

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
برشام نت لوك لازم نعمل قبله وظائف كبد وبعد استخدامه كل شهر لانه بيرفع انزيمات الكبد
لوحللتي ولقيتي الكبد تمام استكملي العلاج مرة اخري مفيش مشكله أما لو في مشكله في الكبد توقفي عن أخذ نت لوك تماما