عادة بحس بارهاق وخمول وكسل رهيب وفيه اغلب الوقت القلب ينبض بسرعه لدرجه اني بحس بيه ولو عملت اي مجهود حتى لو بسيط جدا بنهج (بتنفس بسرعه جدا) وضربات...

رقم الاستشارة الطبية: 44251
تاريخ الاستشارة: 1 يونيو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 366
زائر
عادة بحس بارهاق وخمول وكسل رهيب وفيه اغلب الوقت القلب ينبض بسرعه لدرجه اني بحس بيه ولو عملت اي مجهود حتى لو بسيط جدا بنهج (بتنفس بسرعه جدا) وضربات قلبي بتزيد بطريقه غير طبيعيه مع العلم ان المجهود بسيط
وبنسى بسرعه جداا وبنام كتير جدا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
عاطل
أمراض مزمنة
القولون بس الي اعرفه
أدوية مستخدمة
مفيش

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
ارجو تحليل صورة دم ونسبه حديد وفرتين وسكر صائم وبعد الاكل بساعتين وفيتامين د وفيتامين ب١٢ و tsh ووظائف كبد وكلي و دهون ثلاثيه وكولسترول ورسم قلب
خد اوميجا ٣ بلس كبسولة يوميا لمده شهر
Vitamount for men كبسولة يوميا لمده شهر

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض قد تكون نتيجة وجود مشكلة بعضلة القلب وقد تكون نتيجة الإصابة بالأنيميا أو خلل الغدة الدرقية وقد تكون نتيجة لنقص الفيتامينات
يحب عمل التحاليل الآتية
Complete blood picture
Tsh , free t3 , t4
Serum vitamin D3 , b12
كما يجب عمل تخطيط للقلب و ايكو لاكتشاف وجود مشكلة بالقلب أو الصمامات وعلاجها قبل حدوث مضاعفات